perjantai 2. joulukuuta 2011

Set fire to the rain

Jeejee, keskiviikkona sit kameralaukku tuli :) Kivan tilava <3 Siin on vielä erikseen tommonen "kameraboksi" jonka saa kokonaan pois ja siirrettyy vaikka toiseen laukkuun jos haluu kuljettaa pelkkää kameraa mukana, eikä lisäosia. Tuonne mahtuis vielä läppäri tai kovo plus sit lompakko ja esim. huppari. Sit toi on hyvänkokonen joillekin vkoloppumatkoille, jos ei ota mukaan ylimääräsiä putkia yms. Plus toi on vedenkestävä, en kyl meinannut kokeilla että onko oikeasti kuinka vedenkestävä.

Keskiviikon vapaapäivä lagailua, en jaksanu oikee meikata vain kokeen takia kun muuten ei tarvis lähtee ihmistenilmoille.

Tänään sit vietettiin Hennan kans 2 ja puol tuntii kaupungis ku odotettiin mun bussii. Meil oli aamusta todella tylsää ja kuivaa typografiaa, käyttin esimerkiks läpi jotai kirjasimien historiaa ja minkä nimisiä osia on kirjaimissa -.- Ainoa hauska juttu oli kun luettiin vähän cosmopolitania ja etittiin hyviä typografia esimerkkei ja huonoi ymsyms. Perjantaina tämmöstä sit helmikuuhun asti -.- Plus meidän opettaja on hirveen tiukka verrattuna meidän muihin "vakio"opettajiin. Meil saa nyt olla 6h poissaoloja ja heti tulee korvaavat tehtävät ja jos niitä ei tee ni tulee hylky. Huhhuh. Eikä saa myöhästel ollenkaan, tosin mä hommasin mulle ja Riinalle jo luvan tulla ain n. 15 min myöhäs tunnille kun bussi olis ysilt asemal ja tunti alkais sillo ja asemalt on n. 1km kopikselle. (plus Viivi, jos luet tän niin meidän perjantain tuntien aikatauluja on muutettu, kysy torstaina ne joltain)

Koulun jälkee sit Hennan kans mentiin mäkkiin istuu tunniks ja sit mentiin Prismaan ! Ihanat hieromatuolit <3 Niissä sit puolisen tuntia istuksittiin ja nautittiin sit siinä. Ohikulkijat ja muut asiakkaat katto meit vähän oudosti kun puhuttiin vähän kovaan ääneen...
Plus ostettiin hienoi valotikkui ;) Niit tulette näkemään studiojutuis ehk myöhemmin


ps. Hyvää joulukuuta <3
pps. En suosittele kävelemään pimeässä ja tekstaamaan samaan aikaan, voit vaikka törmätä talonne seinään kuten minulle kävi torstaina.
ppps. Mulla ja Hennalla on hienot suunnitelmat studiokuvauksiin ennen joulua ! Toivottavasti nyt onnistuis et saatais mennä studiol kuvailee ennen joulua !
pppps. Koulua seuraavan kerran vasta ensi perjantaina ! Maanantai vapaa, tiistaina itsenäisyyspäivä, keskiviikkona ei oo tuntei ku olis vaa attoaineit, torstaina töitä ! 

1 kommentti:

Jari kirjoitti...

Oon niin ihana, ettet voi olla tekstaamatta! ;>