sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Tekisi mieleni lentoon pilveen hentoon sukeltaa


Joitakin kuvia Semmareiden perjantaiselta keikalta Varkaudesta ja juttua&kuvia Pyhän eessä tapahtumasta Kajaanissa

(Ähääää, olin rivis 13 ja sain yllättävän hyvii kuvii kunha niit ei hirveen isoina kato. Plus pitkästä aikaa ottelin ns. keikkakuvia 1000D:llä :D)

Kajaanin retki meni iha hyvi, väsytti vaa aiva hirveesti koko päivän ku lähettii Kajaanii päi jo puol 7 aikaan ja oltii Pieksus takasi joskus keskiyön aikaan. Et ihan kiva :) Sen jälkee kyl sai nukuttuu kivasti melkei sen 12 tuntii :)

Idän ihmeitten soundchekkii

Ja sit ihan Idän ihmeitten keikka. Nää kuvat on otettu suunnilleen puolest välii salii semmosilt istumakorokkeilt koripallokorien edest, sen jälkeen olis sit ollu kunnon katsomopenkit

Rudirok eli beatboxausta

Mua muuten häiritsi hirveän moni asia koko tapahtumassa !

Ensinnäkin kaikille jaettiin semmoiset "passit" ja kanavalipukkeet, joita ei edes tarvinnu koko tapahtuman aikana. Miksi turhaan kuluttaa paperia ja mustetta semmoisiin joita ei edes olisi tarvinnut muuten kuin muistutuksena itselle et mihin on ilmoittautunut/mihin pitää mennä.

Plus sitten yleisesti välimatkat hallin ja kanavien välillä. Molempiin kanaviin joissa olin niin piti kävellä ainakin kilometri ja sitä ku alkaa mennä n. 100 hengen kanssa nii ei siitä tule oikein mitään. Plus se että ns. Kanavaoppaat lähti kävelemään vähän omia aikoja hallista pois eivätkä edes odottaneet ulkona kaikkia kanavalaisia mukaan. Ja kun piti vähän teitä ylitellä niin siin tuli vähän kaikki turvallisuusriskit mieleen...

Plus sitten nää "eväspussit" jotka korvas toisen ruuan. Ja ne ruokapussithan sisälsi sämpylän jos oli juustoo ja jotai makkaraa, banaani ja pillimehu. Öööö, ja siel ei ollu muita vaihtoehtoja. Itse tällei kasvissyöjänä olin sillei wtf, ite en ainakaan tota leipää syö kun siin o ollu makkaraa. Lol. Eivätpä paljoo oo ajatellu tällästä. 

Ja se asia mikä häiritsi eniten. 
Ne "kuvaajat" jotka ottivat suoralla salamalla salissa kuvia jossa ei olisi edes tarvinnut salamaa. Itsehän otin nuo keikkakuvat suunnilleen asetuksilla 1/100, 5.6, iso 1600. Ja sit kun kattoi screeniltä niiden ottamia kuvia, niin jos ne ei ollu ottanu salamalla niin ne oli ihan heilahtaneita yms. Sattu iha sydämeen kattoo niit kuvia :( Ihan kun niille oltais vaan tyrkätty järkkäri kätee ekaa kertaa ja sanottu ottakaa kuvia :( Mut oli siel pari kuvaajaa jotka osas oikeestiki ottaa kuvia, pisteet sille. 

Ja se että jotkut heidän screenille heijastetuista kuvista, joissa oli joku infojuttu yms. niin häiritsi kun ne tekstit meni niin lähelle reunoja, ja kun koulussa aina sanotaan että pitää jättää reunoille tilaa yms. niin häiritsi sekin :') Plus se että osa salissa olleista tuoleista oli eri värisiä kuin muut...

Mut hyvää heil ainakin oli kanavien oikeat pitäjät (yhteislaulussa Idän ihmeet, elokuvassa Sotkamolaisia elokuvatuottajie), houseband oli myös hyvä ja sit tykkäsin niist puista !
Noo, toivottavasti ens kerralla kun järjestävät jonkinlaista tapahtumaa ovat saaneet sen paremmin kasaan :)

Plus en enää koskaan mene Kajaanin heselle Marrun ja Ninan kanssa

Ei kommentteja: