keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Fuck it ragerage

Osaatteko arvata kui moni on saanut kuulla rageemista tänään?

Hmm, aika moni.

Tänään ei oo ollu ihan mun päivä.



From photobucket.com

Ensinnäkin meidän opettajamme päätti olla ihana. Riina kysyi et voitaisko päästä vähän aikaisemmin et kerettäis vaille 2 lähtevään bussiin ja meidän tunti loppuu puolelt ja pysäkille on n. 1km matkaa. No, se oli sit sillei et ei saatais lähtee aikasemmi, jote me sitten vaa lähettii 20 yli sielt pois ja tällei.

Plus sitten tämä samainen opettaja päätti vähän valittaa siitä kun eräs ryhmäläisemme oli poissa emmekä saaneet projektia edistymään. Ei meille ees sanottu et tänään jatkettais sitä.

Plus mua alkaa vituttaa kun koulussa ei voi jättää konetta edes minuutiksi valvomatta ja sinne ilmestyy jo ihania taustakuvia ja ihani facepäivityksiä. Suoraansanottuna aikas lapsellista ja vituttavaa kun koko ajan ilmestyy jotain "Edward cullen on ihQ!!!<3<3<3<3<3" päivityksiä yms. aluks se oli ihan hauskaa mut nyt alkaa oikeesti jo vituttaa se.
(Veikkaan et tän jälkeen kumminki joku tulee ragee et mul ei oo huumorintajuu ku en kestä tommost ymsyms ja et toi on varmana vaa leikkiä mut vituttaa ain olla vaihtaa taustakuvaa takasin normaaliin tai olla sillei et "Jahas, taas mun uudest päivityksest tykätää, vaik en ole julkassu mitää pariin päivään ja just omia luokkalaisia, hmm..." Haters gonna hate.)

Plus mun kone meni nyt toisen kerran huoltoon, tulisikohan se ehjänä takaisin vihdoinkin. Ja fiksuina antoivat gigantista varakoneen mulle käyttöön, mutta äsken kun kivasti käynnistelin sitä ja yritin mennä nettiin, niin hupsista keikkaa, siin ei oo ollenkaan wlania nähtävästi, eli empä sitten pääse silläkään dataamaan ellen sitten ota nettitikkua ja sen jälkeen kukaan muu ei pääse meidän taloudessa nettiin.
Fiksua gigantti!

Creeper love is deeper love

3 kommenttia:

Essi kirjoitti...

hienosti hoitaa kyllä gigantti hommansa! absolutely brilliant.

ja aina välillä saakin ragettaa.

maijuti kirjoitti...

voi sinua, ei ihan mee putkeen nyt. :s

Anonyymi kirjoitti...

creeper love is deeper love <3