perjantai 18. marraskuuta 2011

Lost Butterfly

Tulipahan torstaina kokeiltua miltä tuntuu karata liikuntatunnilta. :') Oltiin Viivin kanssa fiksuja kuten aina :)
Torstaina myös oikeesti ärsytti, kun olin viimeksi saanut luokkalehden kannet valmiiksi (ensimmäinen kuva) mutta sitten opettaja kertookin, että siinä on väärä resoluutio. Ja jos resoluutiota olis kasvattanut, olisi kannesta tullut pikselimössöä. Joten Tyttipä on reipas ja vääntää uusia kansia pari tuntia ja on sit tosi ärsyyntyny ja ei tykkää uusista kansista (alempi kuva). Mut sitte Viivi oli mukava ja osti mulle yllätyksenä zippejä :)) Päivä pelastui.
ps. Kansien kuvat on oikeesti vähän eriväriset, en jaksanu alkaa latailee niit koulus photariin tai mitää niin otin sit kuvat niist. 

Nii ja arvatkaas mitä tuli tänään postista :)) 

Mun uusi vauva, Canon eos 7D <3 Se oli rakkautta ensisilmäyksellä kun avasin paketin :) Plus tulihan siin mukana vähän kaikkee muutakin :) Toi salama saattaa mennä siskolle joululahjaksi, kattelee nyt miten tekee.


UV guard-filter ja cross screen-filter

Alempana kuvassa 7D, ylempänä 50D. Ei oikeastaan paljoa eroa ulkonäössä, suurin ero on ehkäpä on/off nappulan kohta (valintanapissa samalla tavalla kuin 1000D:ssä, 50D:ssä on näytön vieressä oikealla)

En tiedä vielä että saanko 7D:tä ns. jokapäiväiseen käyttöön, pitää kattoo mitä vanhemmat sanoo, ne ainaki oli sitä mieltä et sitten testauksen jälkeen takasin pakettiin ja jouluna saisin uudestaan. Ja en ainakaan ennen uutta kameralaukkua tuota ala kuskailemaan minnekään. Tarkotus oli nyt ostaa sitten ihan kunnon kokonen kameralaukku, semmonen johon mahtuis kameratavaroiden lisäksi esim. lompakko yms. muuta pientä tavaraa, ettei aina tartteis ottaa toista laukkua mukaan jos menee kaupunkiin kuvaamaan.
Seuraavaks sitten varmaan hommaan vara-akun, vastavalosuojan tohon putkeen ja etälaukaisimen. Voisi myös harkita toisen CF kortin ostamista, sain ton kameran mukana yhden joka on 16gb, mutta onhan se hyvä olla toinenki jos vaikka häviääkin toi kortti. 

Meidän luokka muuten on nähtävästi menossa kuvaamaan Varkauden Wanhat. Oon nähtävästi kuvauspisteen "pomo" ja mulla on siellä apurina Viivi ja sitten kirjurina Riina :) Sitten olen myös markkinointitiimissä ja mahdollisesti sitten autan Mikkoa muokkaamaan videon. Videoidaan siis ihan tanssit, ja otetaan halukkaista parikuvat ja ryhmäkuvat ennen tansseja. Sitten varmaan kuvailen ite niitä tansseja ihan randomisti ja ehkä shoottailen random ihmisten kans. Käyn nykimässä niitä hameitten helmoista ja raahaan ne kylmään pakkaseen ulos lumisii kuvia varten.

Ei kommentteja: