perjantai 25. marraskuuta 2011

Gotta be somebody


Tuli hiano kuvakäsikirjotus, kyllä !
Susannahin piirtämä kuva tos vasemmalla, mun oikeella. Mun on tottakai niiku selvemmin ymmärrettävä mitä siin tapahtuu. (Siin o tyyppi veneessä bilettää.)

Nii, menikö ees hermot ton tehtävän kanssa?

Tämän tehtävän mainokset tein tänään (alhaalla toinen postaus jos on kuvia), mutta hintojen laskeminen! Jotain tuskaa. Kun ei vaan ymmärrä eikä osaa. Sai Ansu useamman kerran neuvoa ja opettajakin pariin otteeseen kerto miten ne lasketaan. Mutta sain ne kumminkii lopult tehtyä, en tainnu tehdä noita kun 6 tuntia?
(ps. ja mainoksien hinnat lasketaan hinta/pmm x palsta määrä x mainoksen korkeus (mm) x 23%alv (jos sivuilla oleva hinta ei sisällä alv, Sinun Savon sivuilla olevat hinnat sisältävät alv)


Tuoliskaba part 2, ekaa en ollu kattoos

Kiersivät meidä a-puolta noilla tuoleilla. Sanni ja Kiia lähti eri suuntiin tost oven edestä (näkyy vikassa kuvassa) ja molemmilla oli edessään yhdet portaat noustavana ja toiset laskeuduttavana. Ja sääntönä oli että portaissa tuolia piti kantaa ja tasaisella piti potkia vauhtia. Sanni sit voitti :) Kyl opettajanhuoneen työtuolit on kivoja!
Keitettiin opettajanhuonees kahvia ja sitten Kiia, Tiia ja Viivi kävi Lidlis ostaa meille keksejä :)  Om nom, iha normi päivä leikkiä tuoleilla ja keittää opettajanhuonees kahvia koko luokalle.

Tuoliskaba part 3. Kiia&Emmi ja Sanni&Sanna. S&S voitti skaban :D Tarkotus työntää toinen mahd. nopeasti toiseen päähän käytävää.

Tälläst kaikkee tein sen neljän tunnin aikana myös ku muokkasin mainokset.

ps. Välil musta tuntuu et meidän luokan henkinen ikä olis 10 w.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tytti hyvä, meidän luokan henkinen ikä on toisinaan 5 w jos sekään :DD