tiistai 16. elokuuta 2011

One of these mornings


Lol, mulla ei oo tältä viikolta kertyny ku kymmenen kuvaa.

Maanantailta vaa tylsä laukkukuva, josta näkee et kuljetan paljon turhaa koska näkyvil o vaa tarpeelliset mut silti siel on paljon muuta. Päästiin maanantaina jo kahdelt vaikka neljältä olis pitäny vast loppuu mutta oltiin Riinan kanssa tehty jo äikän se tasotesti aikaisemmin ja pari muutaki tehny sen aikaisemmin nii saatiin lähtee.
Mentiin sitte Lauralle hengaamaan hetkeksi Ripan kaverin kyydillä ja sitte Jesse kävikin heittää meidät autolla asemalle ja tunkkainen bussimatka alkoi.

Lol, laukussa on tänää ollu vielä enemmän sisältöä, vesivärit joita ei edes tarvittu, sivellin yms. Kun kerta maanantaina opeteltiin repimään sanomalehtiä, niin tänään sitten opeteltiin leikkaamaan kartonkeja ja askarreltiin paskarreltiin. Nyt mä alan koko ajan kattoo et tuleeks noista kolmesta väristä illuusio vai saisko niistä tehtyy et sama väri näkyis kahtena yms. Oon hyvä opiskelija ja en muista oikeit termei noille, eka tais olla illuusio päällekkäisyydestä yms.

Aamulla tein myös päivän hyvän teon. Pelastin söpön karvamadon keskeltä tietä ylittäessäni sitä bussipysäkille mennessa. Otin karvamadon kynsien väliin ja kannoin sen turvaan maitohorsmapuskaan. Siellä toukka koteloituu ja siit kuoritutuu peeeeeerhoooooonen.

Sakset sanoi naps naps ja rotta lyheni, paipai


10. päivä - Kappale, joka saa minut nukahtamaan 

3 kommenttia:

Essi kirjoitti...

menettelit väärin sen perhosentoukan kanssa.

Jari kirjoitti...

munii munasen, munasta kuoriutuu, toukanpoikanen.. :D

Tytti kirjoitti...

Se oli Essi söpö mato