sunnuntai 14. elokuuta 2011

Loca people


Jeejee, ekan jakson lukkari. Rakastan vaan niin paljon tuota perjantaita, ihanan aikaisin saa aloittaa viikonlopun ! <3 Kurssissa on luvassa siis ohjelmistot, graafisen suunnittelun perusteet, taide ja kulttuuri, värit, typografia ja sommittelun käyttäminen 1, orientaario, minä oppijana ja lopuksi mediasuunnittelu.

Sitten Elisa myös kyseli miten meni koulussa.
Noo, eka päivä vaan istuttiin  kaksi tuntia siellä luokassa MacBookkien edessä ja niitä ei saanut edes avata. Sitten kuunneltiin kuinka opettajat selittävät jotain yleistä opiskelusta, kuunnellaan millainen yritys eräällä heistä on ja laulettiin opolle onnittelulaulu koska hänellä oli torstaina synttärit.
Päästiin siinä varttia yli 11 kun ruokailu olisi alkanut virallisesti.

Perjantaina en sitten mennytkään edes kouluun, nukuin kotona ja lopulta sitten lähdinkin JurassicRockiin ! Sieltä ei ole oikeastaan kuvia, kännykkässä ihan pari ja Anetella joitakin kuvia hänen kamerassaa. Käytiin kuuntelemassa mm. WizKalifa(? mitenköhän se edes kirjoitetaan, mut laulaa sen black and yellow kappaleen), pariisin kevät, Apulanta, Cheek ja Jenni Vartiainen. Muitakin taisin olla kuuntelemassa, ainakin leirintään bändit kuului hyvin.

Ennen Jurassicia
 

Jälkeen Dinorockin. Vähän väsynyt fiilis

9. päivä - Kappale, jota voin tanssia
plus muuta Paraparaa, mm.  New Day ja kaikkia Japanilaisten tyttöbändien koreografioita yms yms

Ei kommentteja: