perjantai 24. helmikuuta 2012

When we stand together

Meidän eilinen koulupäivä oli aika random. Meillä oli lelupäivä plus meidän ryhmänohjaaja pitikin meille tunnit, vaikka hänel olisi oikeasti ollut vapaapäivä. Katottiin sitten vaan dokumenttielokuvaa, rapsuteltiin Nannaa ja ryhmänohjaaja tarjos meille pullakahvit ! Meil on oikeesti vaan niin mahtava ryhmänohjaaja.



Jaksoin taas pitkästä aikaa koristella kynsiä enemmän. Plus sitten kivasti vielä kokonaan avaamattomia lakkojakin tuol laatikossa kokeiltavana. Jotkuthan noista on ostettu Tallinnasta... Vähän jäänyt tää käyttäminen, ja kun löytyy aina vaan niin paljon uusia ja kivoja lakkoja. Ja en enää nykyään niin paljoa lakkaile kynsiä, tai yleensä lakkaan silleen pelkästään yhdellä värillä ja yksinkertaisesti ja silleen et menee mahd. vähän aikaa kuivumiseen. Ei ainakaan laiskuus oo iskenyt.

Lähen täs kohta puoliin kotia päi ja sitten pakkailen loppuun ja lataan mp3:n akun ja sitten lähetäänkin viikoksi Nuuviin. Eli ensiviikon perjantaina tavataan, jos jaksan päivitellä/latailla kuvia koneelle. Tai ennemminkin jaksanko muokata.

ps. Sinne on tulossa tosi hyvää porukkaa. Keskusteltiin eilen meidän leiriläisistä isosten kesken. 

pps. Voitte vaan arvata millasia kuvia otan lomalla sitten.

Ei kommentteja: