tiistai 17. huhtikuuta 2012

I remember


Isä antoi mulle synttärilahjan. Vietin lauantain tuiotellen tuota. Se liikkuu kun saa tarpeeks valoa, silleen niiku kellon heiluri liikkuu ees taas. 

Perjantaina oli ihan jännää kaupungissa, näin pitkästä aikaa VERCCUA! En oo nähnyt häntä varmaan vuoteen! Ja muutenkin oli ihanaa nähdä Tiinaa, Elisaa, Emmaa ymsyms. Oli ihan jees ilta vaikka satoikin vettä. :) Paitsi no, kaikki asiat ei ollut ihan jees, mut joo.

Ja olen varmana tajunnut tämän luontokuvaus kurssin idean. Ainakin kuvista päätellen. Maanantaina siis oli ensimmäistä kertaa luontokuvausta ja eräjormailtiin. Ja otin todellakin luontokuvia.


Otin todellakin annettuun tehtävään liittyviä kuvia, Laura pelaamassa Angry Birdsiä varsinkin on todella luontoon liittyvä kuva. :)

ps. Olisin voinut maastoutua aika mainiosti tuonne rantaan. varsinkin jos olisin menny semmosen kaislikon luo, oli ihan saman väristä ku mun takki.


Okei, no otin mä kyllä ihan niitä luontokuviakin...



Ja sain vähän Köpiksestä tuliaisia, mm. tommosen avattavan rasian ja uudet haaremit o/

Kuvat on otettu lähellä paikkaa LAPANEN.

Opettaja: "Missäs toi lintuparvi kuva on otettu?"
Henna : "No lähellä paikkaa lapanen."

Henna tais kuulla ton jutun aika useesti, nykyään kaikki ovat lähellä paikkaa lapanen. Tytti jäi melkein pyörän alle lähellä paikkaa lapanen.

Ei kommentteja: