tiistai 13. syyskuuta 2011

18 days



Maanantaina jopa kirjoitin muistiinpanoja ja tein tehtäviä koulussa. Pitäis suunnitella joku koiranruoka mainos ja yks vaihtoehto olis tehdä se laulamalla :') siit vaa lauleskelee koiranruuasta.



Tetriksen pelaaminen on vaikeeta ja sen huomaa jo siitä miten keskittyny Viivi on tietokoneen näyttöön. Miks musta tuntuu et mulla on kymmenisen kuvaa Viivistä joissa Viivi pelaa jotai Mäkillä ja ei katso kameraan? 



Leikimpä vähä peditinillä ja lehtien sivuilla. Tää ei tosin oo ihan mun hommaa, en jaksa odottaa puolta minuuttii et toi teksti tarttuu kynteen tai ensinnäkään odottaa et kynsilakka kuivuu kunnol. Mut ompahan tehty ainaki sanomalehtikynnet. Vois vesimarmoroida jossain vaiheessa taas. 



Ryhmätöitä ja datausta tänään. Huomaa mitä tehdään aina tunnilla. 
Plus Nikolla ei tainnut olla yhtään tylsää kun päätti opetella käyttämään koneella ollutta musiikkiohjelmaa. Kivat taustarummutukset ainakin saatiin :')



Meidän ryhmän lehtikasa on vähä säälittävä :') Viivi innostui vähän kuvailemaan kun tehtiin sanomalehti torneja, joten sanomalehtitornikuvat on Viivin ottamia :)


Ja tän vikan kuvan myötä kulta mussukka lähtee huoltoon <3

ps. Aletaan varmaankin pitää osan meidän luokkalaisten kanssa blogia :) Jos jotakuta kiinnostaa, niin voi tulla ilmaisemaan asian niin harkitsen laitanko sitten blogin linkkiä minnekään esille.

Ei kommentteja: