maanantai 18. heinäkuuta 2011

ANIMECON 2011 Lauantai

Ja sitten lauantain kuvia conista. Silloin oli vähän parempi ilma (tosin liian aurinkoista ! Kuvista ei oikein saanut hyviä ellei jaksanut säätää asetuksia kauaa ja ennen joka kuvaa -.-)
Luvassa myös cossikisoista kuvia.
Kuvia saa edelleen käyttää, kunhan mainitsee kuvaajan (Tytti Levänen/Precious) ja voin lähettää alkuperäisenkin kuvan ja mahd. kuvia enemmänkin, mikäli niitä on.

Huom! Näyttää siltä, että photobucket tilini Bandwidth on ylittynyt (Eli käsittääkseni kuvissa käyvä kävijämäärä linkkieni kautta) joten kuvat eivät sen takia näy. Mutta tässä linkki photobucket albumiin jossa Acon kuvat ovat. Kuvien pitäisi näkyä normaalisti taas 2. pvä elokuuta.




SNSD - Kuvaaja erään ryhmäläisen kaveri, en tiedä hänen nimeään


Ja sitten cosplay kisaa, ensin yksikökisaa ja sen jälkeen ryhmäkisan kuvia



Ja sitten olikin aika olla töissä, olin taas vänkäritilan yövahtina, olin aika varmana paras vahti kuka heil on ollut. Olin kyllä vähän väsynyt ja sitten naureskelin kaikelle ja mm. puinen ovi lähenteli minua ja sain noita valotikkuja päähäni ja Essi otti sitten minusta kuvan. Ja sitten random seurustelua erinäisten henkilöiden kanssa. 

Kohta sitten sunnuntain kuvat ja sen jälkeen teen varmaan vielä jonkinlaisen postauksen conista missä selitän kaikkea paskaa ja joitakin random kuvia väliin yms. Tällä hetkellä sunnuntain kuvat ovat latautumassa photariin~

8 kommenttia:

Sutina kirjoitti...

Heips! Löysin Anikin kautta nämä kuvat ja oletan ettet pistä pahaksesi jos Facebookiini yms. muutaman noista kuvista nappaan missä näyn (olin toinen cosplay-kisan juontajista), mainitsen toki nimesi sitten siinä yhteydessä samalla :33

Ihania kuvia muuten!

Tytti kirjoitti...

Eipä haittaa vaikka pistät, kiva vaan jos kuvat kelpaa :)

Reta kirjoitti...

Heip, .hack//SIGNin Macha tässä hei (valkoviolettiharmaabeige noitahattuinen kissa yksilöcosplaykisasta)! Onkohan nuita kisassa otettuja kuvia enemmänkin vai onko valikoima tuossa? Olisin pihistämässä niitä julkaistavaksi jonnekin, kun en oo löytäny vielä oikein mistään kuvia mun puvusta. >D Sulla on niin ihanan hyvälaatuisia kuvia vieläpä.

Tytti kirjoitti...

Minulla on sinusta vielä pari kuvaa koneella, voin lähetellä niitä vaikka s-postin kautta yms. (Jos haluat niin voit ottaa yhteyttä myös irc-gallerian kautta, nick precious-chan, siellä voi olla helpompaa :))

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia jos mun ilmettä ei lasketa.. (herpderp) xD Löytyiskö vielä kuvia Grellistä Madam Redin kanssa? Kiitos kun otit meistä kuvan! ^__^

Tytti kirjoitti...

Yhteensä viisi kuvaa teistä löytyy koneelta :) Voin tietty s-postin kautta lähetellä niitä/tai sopia joku muu tapa gallerian kautta :) (precious-chan)

Depisu kirjoitti...

Heips! löysin tämän vasta äsken, ja toivoisin, että saisin kopioida tuon rock lee kuvan? Mainitsen toki nimesi, jos satun kuvan lisäämään galleriaan tai fb:hen :3 hienoja kuvia kyllä, täytyy myöntää :))

Tytti kirjoitti...

Depis: Juu, senkun otat käyttöösi :)