maanantai 30. joulukuuta 2013

To a poet

Vuosi 2013, kohta ohi on


Pahvi-vauva tuli meille melkein vuosi sitten. Tammikuun alkupuolella haettiin pallero kotiin

Vuoden ainoa kerta Kummussa UV-leirillä, joka tosin vietettiin Tammikuun loppupuolella. Ikävä tuonne paikkaan, mutta jotenkin ei tule vaan enää lähdettyä leireille. Onneks joitakin ihmisiä tulen näkemään kuukauden päästä.

Nähtävästi viimeinen ripari jolla olin joissakin hommissa. Talviripareilla on kyllä se oma fiiliksensä jota kesällä ei saa. (...lumipenkat ja niihin lentäminen on erikoistaitoni)

Tampere Kuplii ja kuvaushommat. Ensimmäinen con tänä vuonna ja muutenkin con saldo jäi aika huonoksi kun tuli kesä vietettyä muualla. Ens vuonna se sitten korvataankin, kun ainakin kaksi conia jo tiedossa

Kuopio ja sen ihmiset <3 p="">

Desucon ensimmäistä kertaa, en kyllä rakastunut täysiä koko tapahtumaan, mutta ruoka. Ruoka oli nam. Ja ihmiset.

America ja kissat. Kissoja. NIIIIN paljon kissoja. Ja D.C on paikka mihin pitää vielä uudestaan päästä pyörimään, löytyisi niiiiin hienoja photoshoot paikkoja. JA muutenkin Virginiasta löytyisi hienoja shootti paikkoja.

Virginia <3 p="">

Tracon ja isosali. Siellä on hyvä viettää melkein kaksi päivää. Ja kuvauspiste on paras hengauspaikka. Ja kuvaajien oma luola.

Tän ääliön tapasin aloitettuani harjoittelun ja voi miten hauskaa mulla oli se pari kuukautta. Miten tulen kestämään viimeiset neljä työpäivää ilman häntä? Kuin hiljaista toimistolla voikaan olla, se tuli koettua vikana työpäivänä ennen lomaa.

Keikkoja, joilla tuli käytyä liian vähän. 

Koulua. Kyllä, olin mä koulussakin. Varmaan 5 kuukautta tän vuoden aikana, mutta paljon tuli kuitenkin tehtyä.

Ystävät, uusia ja vanhoja. Maapallon toisella puolella ja aivan lähellä. Voi kuinka teitä joitakin kaipaankaan.


Ei kommentteja: