perjantai 3. toukokuuta 2013

Elämäni suloisin virhe

Matti käväs Helsingistä maanantaina vierailee mun opiskelijapoksissa ja leikki kameralla kun mä datasin ja tänään (okei, torstaina, kello on yli puolen yön) kävin kaupassa ostaa ruokaa! Om nom nom.

Vappu meni ihan jees, kävin Riksus ja istuin paljon junassa ja autossa. Mut oli ainaki iha hauskaa, tosin tiistai iltana väsytti iha hirveesti ku vähä Annan kanssa juhlittiin Vapun etkoja, ja juhlittiin kyllä nyt vähän vapun jatkojakin.

Töissä mennyt iha jees, välillä vähän kiireempää ja välillä vähän enemmän lunkimmin istuttu ja juotu kahvii ja syöty pullaa. Aamulla pitäis viel tehdä pikapakkus kun suuntaan nähtävästi Pieksämäkeen! Wuhuu!

Käytiin tänään (torstaina...) Annan kans pizzalla ja Anna löys pizzastaan hiuksen... Yök.

En oo jaksanu oikee kuvailla ku ei oo mitään kuvattavaa ja ku töissä kummiski niin paljon leikin kuvien ja filmien kanssa niin ei oikein kiinnosta ja töissä ollessa ei oikeein kehtaa kuvailla. Ja teitä tietty kiinnostais katella miljoona kuvaa mun kahvikupeista ja erilaisista koneista ja filmeistä

Muistan muuten Heli Kajon Elämäni suloisin virhe kappaleen ulkoa ku Anna laulelee sitä koko ajan. Mut onneks se sentään on ihan hyvä kappale ja Anna hyvä laulaja

Ei kommentteja: