torstai 5. heinäkuuta 2012

Always with me

Päivä alkoi sinällään hyvin, koska sain tietää huomisesta työvuorostani enemmän, mutta puhelin soi 9.20 aikaan jonka jälkeen ei enää sit nukuttukaan.
Söin myös sukulaisilla om nom piirakkaa ja oon juonu tänään ylipaljon kahvia. Ja oon jopa alkanu vähän pakkaamaan/miettimään mitä otan leirin ekalle osalle mukaan, kerranki en varmaan pakkaa hirveessä kiireessä pari tuntia ennen lähtöä. Onneks suunniteltu on jo puoliks tehty. Plus mennään Ranskassa ratsastamaan. Ja muutakin kaikkee kivaa siellä luvassa. En sit tiiä kui paljon tykkään Suomessa olevan leirin ohjelmasta... :D

Plus haluisin ehkä jo saada Aconin työvuorot. Osittain ne kyl jo tiedän (Esim. että mut on luvattu Aconissa eturiviin kuvaa cosplay kisaa) ja että la-su yön oon majoitusvahtina, mut olis kiva kummiski tietää tarkemmin. Sunnuntaina kaipaan sitten mahtavaa ja piristävää jutteluseuraa Greenroomiin kahvikupposen äärellä.
ps. Sunnuntaina mulla ei sit pitäis olla mitään työvuoroja, jos haluu nähdä/jutella/kuvattavaksi yms. ni voi ilmoitella tai tulla nykimään hihasta jos uskaltaa. En ole nudistina liikenteessä vaikka välillä sitä on ehdoteltukin vaatekriisien ottaessa vallan.

ps. Miten voi joku koulu stressata lomalla näi paljon?

Ei kommentteja: