torstai 26. tammikuuta 2012

In the mourning

Jeaaa, tää viikko on ollu aikas kiireinen. Tai no en oo vaan saanu aikaseks siirrellä kuvii. Maanantaina en tehny koulus mitään, datasin vaa tyylii kuusi tuntii.

Tiistaina sit oli ainaki rento päivä ! Lähdettiin ysin aikoihin Taulumäen päiväkotiin esittämään nukketeatteria ja siel oli tuollaset kivat "liukumäkiportaat". :D Myöhemmin sitten mentiin Päiviönsaaren päiväkotiin ja siellä meit haastateltiin Warkauden lehteenkin, ja näin siellä maailman suloisimman vauvan ! Se oli oikeesti maailman söpöin ;_; Se vaa söi semmost söpöö lego palaa. Tuitui.

Päästiin joskus 10 aikoihin sieltä jo pois, ja sitten kierreltiin hetki kauppakadul ja käytiin kiinalaisessa vaihteeks syömässä. Ja häirittiin Mikkoa ja mentiin hengaa hänen lukaalilleen hetkeks. Ja sit käytiinkin perustaa Mikon ja Viivin kanssa yritys ! Oon nykyään sihteerikkö. Ja meidän  ensimmäisen kokouksen paikka on Mikon lukaali ja mun pitäis kuulemma keittää kahvit sillon. Mut puheenjohtaja tuo kokouspullat.

Kattokaa miten vähän lävittäydyin kerhossa tiistaina ! Yleensä mun tavarat on ympäri pöytää. Ja yks 5. lk poika teki hienon korun :)

Energiajuomaa <3 En oo pitkään aikaan juonu energiajuomaa ! Varsinkaan EDiä, koulussa ku on vaan Batteryy. :(

Teh Pokemonkouluttaja ! Nappasin Urpon ! Se on mun eka pokemon ! Tiistain heräteostoksii, pinkki lippis ja t-paita. Keksin et näytän toi lippis pääs iha pokemonkouluttajalt/animutytölt. Urpo ei arvostanut kun joutui napatuksi.

Fiksut leikkaa hiuksiaan keskiyöllä. Jep. En sit keksiny mitään muuta tekemistä ja naps poikki, etuhiukset lyheni. 

ps. Oon rakastunu tohon kappaleeseen <3

Ei kommentteja: